Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


1.      Έχουμε ήδη μπει στις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Λόγω και της οικονομικής κρίσης, η οποία επηρεάζει και τα οικονομικά της Εκκλησίας, προσπαθήσαμε να αναβάλλουμε όσο το δυνατό την χρήση των κλιματιστικών. Όμως ήδη άρχισαν οι ψηλές θερμοκρασίες και είναι αδύνατον να μην ανάβουμε τα κλιματιστικά. Η θερμοκρασία των κλιματιστικών είναι ρυθμισμένη κάθε φόρα έτσι ώστε να καλύπτει όλο το ναό σε μια σταθερή θερμοκρασία. Εάν θελήσουμε να κλείσουμε κάποιο από αυτά ή να αλλάξουμε τη θερμοκρασία τότε επηρεάζει όλο το χώρο του ναού. Εάν κάποιοι/ες από εσάς νιώθετε υπερβολικό κρύο παρακαλώ να φέρνετε μαζί σας ζακέτες. ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.  

2.      Η Παράκληση του Αγίου Νεκταρίου γι’ αυτό τον μήνα θα γίνει την Τετάρτη 17 Ιουλίου στις 7μ.μ.
3.      Όσοι ενδιαφέρονται να γράψουν ονόματα για τις παρακλήσεις του Δεκαπενταυγούστου, παρακαλούμε να το κάνουν έγκαιρα στο παγκάρι!!!
4.      Παρακαλούμε να ενισχύσετε την εκκλησία μας αγοράζοντας από τα προϊόντα που πωλούνται έξω από το ναό μας σχεδόν κάθε Κυριακή. Γίνονται με πολύ κόπο και αγάπη για την ενίσχυση της εκκλησίας μας!
5.      Συνεχίζουμε να δεχόμαστε τρόφιμα και άλλα είδη για ενίσχυση απόρων ενοριτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου